Reserveren

Iets te vieren?

Of gewoon omdat het kan

Genieten van

een heerlijke lunch/tapas

Zin in een goede lunch of ben je toe om eens gezellig te dineren? Dan zit je bij de Bout aan het goede adres. Van Donderdag t/m Zondag serveren wij verse tapas met een gevarieerde kaart en afwisselende specialiteiten van de chef. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keer langs om onze smaaksensaties te proeven.

Ons restaurant biedt plaats voor 75 gasten

Impressie van ons restaurant
© TheHawksMoor.com

 

Sfeerimpressie van onze feestzaal

Iets te

vieren?

Iets te vieren? Naast ons restaurant en café, hebben wij een moderne feestlocatie geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met het organiseren en inspireren met mogelijkheden om er een feest van te maken om nooit te vergeten.

Onze feestzaal is geschikt voor feest tot 200 personen

Wij helpen je verder

Wij zijn een perfecte mix van lunch, tapas, borrel en feest. We hebben een heerlijke menu kaart, schenken diverse soorten speciaalbieren en kunnen je, door onze ervaring, altijd verder helpen met het organiseren van je ideale feest in onze feestelijke zaal.

Telefonisch reserveren

Je kunt bij ons reserveren voor een lunch of diner. Om een reservering te maken bel je: 0495-591214

 

Heb je iets te vieren, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan helpen wij je met het organiseren van je feest. Maak een afspraak om langs te komen en wij vertellen je alles over onze ervaringen met eten, drinken en alle soorten feesten.